Pocket Pal Knife Sharpener orange (12ks v boxe) - vreckový dvojkrokový brúsič s hrotom

  • Pocket Pal Knife Sharpener orange (12ks v boxe) - vreckový dvojkrokový brúsič s hrotom
  • 50965_1
    50965_1
15,00 s DPH / ks 12,50 € bez DPH / ks
Dočasne vypredané
Outdoorový nástroj na brúsenie nožov s hladkou aj zubatou čepeľou, parákov. Vhodný na outdoorové aktivity, prežitie v prírode, poľovačky, rybačky a turistiku.
Výrobca:
Obj. čislo:
SM-50965

Pocket Pal Knife Sharpener orange (12ks v boxe) - vreckový dvojkrokový brúsič s hrotom

-diamantový ostrič pre zúbkované
-nože - zrnitosť 400
-karbidový ostrič - nastavenie uhla brúsenia
-keramické kamene (jemné brúsenie) - zrnitosť 800
-otvor pre šnúrku
Brúsenie noža: Vždy položte brúsič na pevný a plochý povrch. Brúsič držte v bezpečnej vzdialenosti od pohybujúcej sa čepele. Hrubé brúsenie – karbid – rýchlo naostrí tupú čepeľ. Jemné brúsenie – keramika – dokončí nabrúsenie ostria pred rezaním. Postup brúsenia: Čepeľ noža vložte ostrím do V štrbiny a jemne skloňte špičku čepele nadol. Ťahajte ostrie noža cez štrbinu od rúčky k špičke čepele, kým nedosiahnete nabrúsenie na požadovaný uhol podľa obr. 1. Počas brúsenia znižujte tlak na čepeľ.
Brúsenie zubov noža a parákov: Roztiahnite kužeľovitú diamantovú tyč, držte brúsič a nôž podľa obr.2. Umiestnite koniec tyče na reznú hranu paráku, alebo zubu čepele. S ľahkým tlakom pohybujte tyčou po brúsenom zube dopredu a dozadu a pritom ju jemne otáčajte podľa obr.2. Po nabrúsení všetkých zubov jemne prejdite 2-3 krát zubatou časťou čepele po keramickej V štrbine.
Ošetrovanie: Po použití Pocket Pal očistite vlhkou handričkou alebo jemným štetcom. Neoplachujte vodou.

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.